14 întrebări pe care s-ar putea să le fie frică să le întrebați despre filmul porno

BDSM: sugestii pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a descoperi sfaturi si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie evita conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice fel de suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni familiarizat cu. Nu va stres daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM indicii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant cu apartamentul. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt doar pentru cupluri, ca inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

image

Unul dintre unul dintre cele mai important BDSM sugestii este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in special in piele precum si. Cu siguranta, este in intregime cat tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a lua pe un nou functie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, internet si, de asemenea, specializate magazine furnizati o mare optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte eveniment invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti un sub, ati putea purta un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii precum si redus jumatate fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

Asemanator cu in toate celelalte datorie joaca acele joc suprematie si intrare, o siguranta este extrem Lectură suplimentară de esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de genuine disconfort, este cu adevarat important sa decide un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid identifica ca un semn pentru a opri tot deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in mod normal folositi cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant optim totusi, deoarece belows ar putea fi in unele cazuri inchis.

Fara jena

BDSM este o distincta practica care are nevoie o substantiala cantitate de incredere in partenerul tau. Acesta este metoda ca trebuie fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu precum si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, ideal momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include suprematie, tehnica a acestuia ar trebui totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion climax yourself - indiferent de daca ramane in camera, birou sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere orice loc cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta tacuta rezonante, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discretie.